2 december: Zakendoen met België

door | nov 22, 2020 | Agenda

Waarom zakendoen met België?

Een interactieve Zoombijeenkomst op 2 december met Erik Schroeven, directeur van de Nederlandse Kamer van Koophandel in Belgie en Luxemburg. Aanvang 15.30 uur. 

Naast de presentatie is er volop ruimte om elkaar te leren kennen en vragen te stellen en afspraken te maken. De bijeenkomst wordt georganiseerd door MKB Tradeoffice, GO4EXPORT, NLin Business en NKVK.

NKVK is een private organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel bij te dragen aan het succes van Nederlandse bedrijven in Belgie en Luxemburg, en zet zich in het algemeen in voor duurzame handelsontwikkeling en staat klaar voor begeleiding van vrijwel alle sectoren van het Nederlandse MKB, die zaken willen doen in Belgie en Luxemburg.

NKVK ondersteunt Nederlandse bedrijven die stappen willen maken door soft-landing services zoals marktscans, matchmaking en partneridentificatie, en praktische zaken als het opzetten van een legale entiteit in Belgie en Luxemburg. Daarnaast biedt onze community van leden, en ons uitgebreide netwerk veel mogelijkheden om van de ervaringen van andere ondernemers te leren.

Programma

15.30 uur introductie door Marco Kok
15.40 uur Voorstelronde deelnemers en presentator door Erik de Boer
15.50 uur Korte introductie NLinbusiness door Lise Hordijk
15.55 uur Belgie quiz door Erik Schroeven
16.00 uur Presentatie Erik Schroeven: hoe zakendoen in Belgie en wat NKVK/NLinbusiness voor Nederlandse ondernemers kan betekenen
16.15 uur Vragen en discussie o.l.v. Erik de Boer
16.45 uur Afsluiting/conclusies