Om het concurrentievermogen en structurele economische groei te bevorderen heeft de Europese Commissie het Europees Fonds voor Strategische Investeringen (EFSI) opgericht. Op donderdag 24 november houden het Cleantech Center en Europe Direct Apeldoorn een seminar over het EFSI.

Wat is het EFSI? Hoe werkt het? Welke mogelijkheden zijn er voor innovaties, startups, circulaire oplossingen binnen het netwerk van Cleantech om gebruik te maken van het EFSI? En hoe werkt dat dan in de praktijk? Deze en andere vragen komen tijdens de bijeenkomst aan bod.

Programma
24 november 2016
16:00-17:45 uur, aansluitend netwerkborrel
Cleantech Center
Noorderhaven 49 – Zutphen

Met bijdragen van Andreas Zenthöfer (economisch adviseur bij de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland), Bram Opdam (medeoprichter Vuurs), Ronald van de Wetering (directeur bedrijven, Rabobank Apeldoorn), Jurgen Geelhoed (Nederlands Investerings Agentschap) en Michiel Scheffer (Gedeputeerde Provincie Gelderland).