Hoe beeldbepalend is fotografie voor je organisatie? Kun je gebruikmaken van stockfoto’s? Of van foto’s die je snel met je eigen smartphone hebt geschoten? Fotograaf Patrick van Gemert van Zutphens Persbureau legt tijdens het Ondernemerscafé op 24 november uit wat een goede foto is en hij geeft tips en trucs om beeld in je eigen organisatie te gebruiken.

Het Ondernemerscafé is zoals elke maand bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Parkeren kan gratis voor de deur.

Patrick van Gemert, mede-eigenaar van Zutphens Persbureau, is al zo’n twintig jaar actief als nieuws- en reclamefotograaf in de regio. Tevens is hij een van de initiatiefnemers van World Press Photo Zutphen.

Na zijn presentatie zorgt Fort Bronsbergen voor een heerlijke maaltijd. De kosten voor de avond zijn 15 euro (excl. drankjes). Vergeet niet om je aan te melden voor deze avond, op Facebook of per mail: info@zutphenspersbureau.nl. Tot donderdag 24 november!