Donderdag 29 december viert het Ondernemerscafé Zutphen het tienjarig bestaan, neemt Fiona de Heus (Zutphens Persbureau) na tien jaar afscheid als organisator en kun je kennismaken met de drie mensen die het van haar overnemen:
René Schuurman, Anita van den Berg-Gouw en Bianca Procee.

Black tie
Two Gather XS (Erik, Chantal en Luuk Nengerman uit Zutphen) zorgt voor een sfeervolle muzikale omlijsting en om het geheel zo tussen kerst en oud & nieuw nog een extra feestelijk tintje te geven, is er dit keer een dresscode: black tie of tenminste zo feestelijk mogelijk!

Voor iedereen
We hopen dat elke ondernemer en iedereen die zich ondernemend van geest voelt komt. Zeker ook de mensen die er in de afgelopen tien jaar bij waren. Partners en kinderen mogen mee. Uiteraard zorgt Fort Bronsbergen weer voor een heerlijke maaltijd.

Aanmelden
Vergeet niet je aan te melden: info@zutphenspersbureau.nl of op Facebook, https://www.facebook.com/events/755339107937557/ (klik dan bij “geïnteresseerd” op “gaat”). Deelname kost 15 euro plus je drankjes. Je vindt Fort Bronsbergen aan Bronsbergen 25 in Zutphen. Parkeren kan gratis voor de deur.