2017-08, 31 augustus: Kick-off Cleantech Startersfonds Zutphen

De Rabobank, gemeente Zutphen en het Cleantech Center hebben een uitnodiging gestuurd voor een bijeenkomst op 31 augustus. Dit is de kick-off van het startersfonds Zutphen.

De Rabobank en de gemeente Zutphen hebben de handen ineen geslagen om de omgeving Zutphen de “Nuts” te geven in de vorm van een storting in een revolverend fonds met als doel nieuwe duurzame bedrijvigheid te stimuleren. Zij willen met het Cleantech Center, waar onderwijs, overheid en ondernemers nauw samenwerken, start-ups faciliteren en versnellen.

Het programma begint om 16.00 uur. Sprekers zijn onder meer Henk Nieboer (bestuurslid Cleantech Center), Anne-Wil Lucas (voormalig Tweede Kamerlid en verbonden aan Startup Delta), wethouder René Sueters, voorzitter van de Nivora-groep Nico Groen. Na afloop staat er een borrel klaar voor de deelnemers.

Informatie en aanmelden: henk.janssen@cleantechcenter.nl