Wegens de grote belangstelling voor de bijeenkomst ‘Sluit je aan bij de Techniekfabriek’ op donderdag 24 juni houdt de Techniekfabriek die dag een extra bijeenkomst, speciaal voor bedrijven uit Zutphen en omstreken. Beide bijeenkomsten vinden plaats in de Reesinkhal op de Mars.

  • 16:00 – 17:15 uur: Informatiebijeenkomst over de nieuwe ontwikkelingen van de Techniekfabriek voor geïnteresseerden uit onderwijs en overheid.
  • 19:00 – 20:15 uur: Netwerkbijeenkomst voor bedrijven uit Zutphen (en omgeving) waarbij we de nieuwe ontwikkelingen bespreken en kijken op welke manier uw bedrijf zich aan kan sluiten.

De Techniekfabriek Zutphen wil samen met bedrijven, onderwijs en overheid investeren in het opleiden van jongeren tot vakmensen in de techniek. Alleen door samenwerking zijn we verzekerd van een goede kwaliteit van de techniekopleidingen in Zutphen, is hun credo.

Wil je deelnemen aan één van deze bijeenkomsten? Stuur dan een e-mail naar contact@techniekfabriekzutphen.nl en vermeld daarin je naam en of het om de eerste of tweede bijeenkomst gaat. Vanwege de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen.