GelreWerkt houdt op dinsdag 6 april van 13.00 tot 15.00 uur een online banenmarkt voor de Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe. Werkgevers en werkzoekenden kunnen elkaar daar vinden. Achter de schermen probeert GelreWerkt de juiste kandidaat aan de vacatures te linken. Het enige wat werkgevers hoeven te doen is hun bedrijf te presenteren of vacatures te plaatsen. Uiteraard is het mogelijk om zelf ook te kijken naar de kandidaten die zich presenteren. De vacatures blijven minimaal vier weken zichtbaar in de besloten groep van de online banenmarkt.

Zo werkt het

  1. Zoek op LinkedIn de besloten groep Online banenmarkt Stedendriehoek en NW Veluwe. Klik rechtsboven op de button ‘Lid worden’. Je deelname wordt zo spoedig mogelijk (goed)gekeurd.
  2. Plaats je vacature of oproep in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke, volledige en prikkelende vacaturetekst, met vermelding van onder andere het aantal uren, opleidingsniveau, werklocatie, specifieke skills en contactgegevens.
  3. Je kunt vacatures dinsdag 6 april tussen 13.00 en 15.00 uur plaatsen. De vacatures blijven nog maximaal vier weken na het evenement op de pagina staan.
  4. Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat je steeds de actuele stand van zaken te zien krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R). Zie je een kandidaat of pitch waarover je vragen hebt, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ je reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.