Avancé Communicatie stelt een gratis reserveertool voor winkeliers beschikbaar: Reserveerjewinkelbezoek.nl. Simpel, veilig en 24/7 bereikbaar. Iedere winkelier kan een gratis account aanmaken en vervolgens kunnen de klanten van de winkel via de eigen winkelierspagina die daar is aangemaakt, een tijdsslot reserveren voor het winkelbezoek.

Waarom deze gratis webapp?

Collega’s van Avance kwamen afgelopen dinsdag 23 februari al tijdens de persconferentie van Mark Rutte met dit idee via de groepsapp. Samen brainstormend vond het bedrijf dit een sympathiek idee. “Zo kunnen we de lokale winkeliers die het toch al enorm zwaar hebben met deze toepassing een beetje makkelijker maken in de uitvoering van deze nieuwe coronamaatregel”, aldus Esther Hofmans van Avancé.

Voordelen van reserveerjewinkelbezoek.nl

Natuurlijk kun je als kleine zelfstandige al je klanten per app of telefoon te woord staan en afspraken plannen maar het grote voordeel van deze webapp is dat het systeem geautomatiseerd in de gaten houdt of tijdsloten al vol zijn. Ook heb je gelijk digitaal je klantgegevens van de geplande bezoeken en hoef je als winkelier niet 27/4 met je telefoon bereikbaar te zijn. Het systeem plant gewoon door als de winkelier klanten aan het helpen is of even niet in de zaak is. “Het stond ook gelijk voor ons vast dat we er niets aan wilden verdienen maar gewoon onze expertise in tijd wilde inzetten voor dit initiatief en ook de hosting kosten voor de applicatie voor onze rekening nemen. Winkeliers kunnen zich nu al aanmelden en wij maken een account voor ze aan waarna de klant zijn bezoek kan gaan plannen.”

Wat kan de winkelier ermee?

De winkelier kan zijn eigen pagina ook personaliseren met een logo, foto, openingstijden, contactgegevens en hij kan de lengte van de te plannen afspraken ook zelf bepalen. Winkeliers kunnen zich nu al aanmelden en de klanten kunnen vanaf 2 maart hun winkelbezoek plannen via www.reserveerjewinkelbezoek.nl