Aannemersbedrijf Peters B.V.

Duurzaam bouwen en 
een persoonlijke aanpak

Arno Keurntjes, Aannemersbedrijf PetersAannemersbedrijf Peters in Zutphen heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en realiseren van opvallende woonprojecten, verrassende bouwplannen, doelmatige utiliteitsbouw, efficiënte verbouwingen en degelijk onderhoud. De gedachte achter duurzaam bouwen zit standaard in onze werkwijze en visie op bouwen. Dat gaat verder dan het gebruik maken van goede materialen maar bijvoorbeeld door het kiezen voor slimme oplossingen.

Bij Peters werken vakmensen, ambachtslieden en specialisten op ieder gebied in de bouw, waaronder restauratiewerken. Dat is niet alleen handig en noodzakelijk, maar daar zijn we ook trots op. Persoonlijk contact, afspraken nakomen en kwaliteit van het werk is ook nu nog steeds het motto en de basis van een succesvolle onderneming.

Als bouwbedrijf streven wij samen met onze opdrachtgevers naar een optimaal resultaat, zowel bij grote als kleine projecten. Met onze werkwijze en persoonlijke aanpak staan wij altijd dicht bij u als opdrachtgever en kunnen we snel en flexibel inspelen op de wensen en mogelijkheden. Het is onze ambitie om de eisen en wensen in een functionele en duurzame woon- of werkomgeving om te zetten. Dit betekent meedenken met de klant bij de planontwikkeling en tijdens de uitvoeringsfase.

‘t bouwt beter met Peters, bel daarom (0575) 51 44 04 of mail: info@aannemer-peters.nl

logo-peters-zutphenAannemersbedrijf Peters BV
Hoge Balver 3
7207 BR Zutphen
Tel. 0575-514404
Website: www.aannemer-peters.nl