Barbecue- en Grillpoelier Van Hunen

Barbecue- en grillpoelier Van Hunen bestaat al ruim 43 jaar. Opgericht door Niek, vader in een woonwijk op Het Spiker in Warnsveld. Toen het te druk werd en de eisen van de keuringdienst hoger werden zijn we verhuisd naar de Hofweg waar eerder Super Stein in zat.

Hier hebben we jarenlang een winkel gehad en werd levering uitgebreid naar onder andere het Groot Graffel, ziekenhuis Het Spittaal, Polbeek – of wel alle instellingen die toen nog een keuken hadden.

Maar tijden veranderen en Niek wilde meer met een winkel die we nu 23 jaar op de Dreiumme hebben. We hebben ons meteen gespecialiseerd in het verzorgen van barbecue. Of het nu alleen een kip burger is of een zeer luxe menu met bijvoorbeeld runderburger-lamscottelet-schouder karbonade-biefstukvarkens haas. Of een menu met onze smoker met kok, het maakt ons niet uit.

Onze jubileumpakket is toch het meest verkochte menu: 5xvlees-sauzen-rauwkost-borden-bestek-stokbrood-kruidencrème.

Leen bbq met gas en als extra service de klant hoeft de barbecue niet zelf schoon te maken.

Vanaf 20 personen  € 11,– p.p.

Door de grote aantallen verzorgde barbecue hebben we drie jaar geleden ons mooie pand aan de IJslandsestraat gekocht. De ruimte hebben we echt nodig, zeker nu we als extra de koeling voor het vlees er extra gratis bijleveren.

www.poeliervanhunen.nl

Winkelcentrum
Dreiumme 53
7232 CN Warnsveld
Tel. 0575522594

Nevenvestiging
IJslandsestraat 2
7202 CL Zutphen