Headlam

Meer dan één groothandel in vloeren en raamdecoraties

Met onze drie groothandels, Lethem Vergeer, Interplan en Silvester, als dochterondernemingen voorzien wij in Nederland een groot aantal woninginrichters van diverse soorten vloeren en stoffen. Ieder met zijn eigen collectie, visie en sfeer om zo de diverse type woninginrichters te kunnen voorzien in hun wensen.

Onze collectie is breed. Zowel harde als zachte vloeren zijn leverbaar. Denk aan tapijt, laminaat, vinyl en PVC-stroken. Maar ook de diverse nevenproducten zoals plinten, ondervloer en lijmen behoren tot onze collectie. Naast vloeren leveren wij ook raamdecoratie, zoals gordijnstoffen, transparanten en binnenzonwering in veel stijlen en in een groot scala aan kleuren.

Lifestyle-interior.nl
Sinds september 2011 richten wij ons met lifestyle-interior.nl ook op de consument. Niet rechtstreeks, maar door middel van onze lifestyle-interior dealers waarvan er ruim tweehonderd te vinden zijn in heel Nederland. Met lifestyle-interior.nl is Combineer en Creëer ons motto, onze collectie is zo samengesteld dat combineren mogelijk is voor iedereen.
Kies op onze website uw lifestyle-interior laminaat- of PVC-vloer en combineer deze met één van onze mooie hoogpolige karpetten. Maak het geheel compleet met een sfeervol gordijn of transparant.
Door de gratis staalservice is het mogelijk om thuis eerst rustig de keuzes te bekijken of bezoek onze lifestyle-interior dealers, zij helpen eventueel bij het plaatsen van de vloer of het gordijn. De uiteindelijke bestelling loopt via onze dealers.
Kijk voor onze collectie en onze dealers op www.lifestyle-interior.nl

HEADLAM COMBIHeadlam
Bettinkhorst 4
7207 BP Zutphen
Tel. 0575-581836
www.headlam.nl

sales@headlam.nl