Kappert Bouw B.V.

Passie voor bouwen staat bij ons voor kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Want wat ons betreft is dát waar bouwen om draait: een prachtig project realiseren in nauwe samenwerking met de opdrachtgever binnen de afgesproken kaders.

Kappert Bouw is van oorsprong een familiebedrijf, werkzaam binnen alle disciplines van de bouw, onder dagelijkse leiding van Jonathan de Lange. Van de aanbouw van een serre, het renoveren van een herenhuis, het restaureren van een monumentaal pand, tot het compleet bouwen van uw droomvilla. Ons belangrijkste uitgangspunt is daarbij helder: het leveren van kwaliteit gaat boven alles. Daarom nemen wij ruim de tijd voor het inventariseren van uw wensen, het uitwerken van uw ideeën en het plannen van de werkzaamheden. En ook tijdens het bouwproces blijven wij graag met u in gesprek, zodat wij flexibel kunnen blijven inspelen op uw wensen.

Al vanaf de prille start van ons bedrijf zijn wij sterk betrokken geweest bij de gebeurtenissen in onze nabije omgeving. Mede hierdoor mogen wij veel gerenommeerde bedrijven uit Zutphen en omgeving tot onze vaste klanten rekenen. Maar juist ook in de particuliere markt zijn wij bijzonder actief. Zo hebben wij inmiddels naast talloze verbouwingen en aanbouwen diverse exclusieve villa’s gerealiseerd. In de afgelopen jaren hebben wij bovendien steeds meer geïnvesteerd in deskundigheid op het gebied van restauratie en renovatie. Door kennis en kunde en heel veel praktijkervaring, zijn wij bij uitstek in staat om verouderde, vervallen of slecht onderhouden bouwwerken in oude glorie te herstellen. Een specialisme waarbij betrokkenheid, know-how, goede organisatie en korte communicatielijnen onmisbaar zijn.

Om ook in de meest gecompliceerde bouwprocessen maatwerk te kunnen leveren, beschikt Kappert Bouw over een uitstekend uitgeruste werkplaats met een buitengewoon vakkundige bezetting. Gezien de uiteenlopende bouwprojecten wordt er in onze werkplaats van alles gefabriceerd; kozijnen, ramen, deuren, aftimmeringen, enz. Uiteraard alles op maat en conform de specificatie van onze opdrachtgevers. Bovendien is onze werkplaats ook uitstekend uitgerust voor het maken van hoogwaardige maatwerk meubels.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een persoonlijke kennismaking met ons bedrijf, of wilt u weten wat Kappert Bouw voor u kan betekenen, dan horen wij dat natuurlijk graag.

 

Kappert Bouw B.V.
Lage Weide 23
7231 NN Warnsveld
Telefoon: (0575) 523735
Mail: info@kappertbouw.nl
Website: www.kappertbouw.nl