Ondernemerscentrum Zutphen B.V.

Met de nieuwbouw in 2008 voor de uitbreiding van de activiteiten van de Zutphense Houthandel is eigenaresse Silvia van den Brand ook gestart met het aanbieden van flexibele opslag- en kantoorruimtes aan de Zonnehorst 5 in Zutphen.

De Zutphense Houthandel levert een compleet assortiment dat bestaat uit bouw- en tuinhout, plaatmateriaal voor binnen en buiten toepassing en diverse afbouwproducten zoals plinten, deuren, kozijnen en lijstwerk. Maar het is ook het adres om de gevraagde materialen op maat te laten zagen of bewerken.

Onder de merknaam FleXunits worden opslagruimtes verhuurt aan zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Vanaf 1m3 tot 100m2 verwarmde opslagruimtes worden aangeboden tegen scherpe tarieven en flexibele huurvoorwaarden. De overdekte laad-losruimte, een goederenlift en aanvullende logistieke diensten zorgen ervoor dat uw opslag bij FleXunits goed geregeld is.

Het Ondernemerscentrum Zutphen B.V. is een initiatief van Silvia van den Brand en René Schuurman (Duurzaam in Bedrijf) om samenwerken en netwerken voor ondernemers in en om Zutphen makkelijk en toegankelijk te maken. In het Ondernemerscentrum Zutphen zijn er flexwerkplekken, een gezellige ontmoetingsruimte, kantoorruimtes en zijn er spreekkamers en vergaderruimtes te huren.

In het Ondernemerscentrum Zutphen B.V. zijn verschillende ondernemingen gevestigd; van infra tot duurzaam ondernemen, van administraties tot webdesign. Ook elders gevestigde ondernemers en verenigingen maken regelmatig gebruik van de faciliteiten van het Ondernemerscentrum. Productpresentaties, workshops, coaching-sessies, vergaderingen en ledenbijeenkomsten, al dan niet aangevuld met een ontbijt, een lunch of een afsluitende borrel. Vertel ons over je onderneming of je idee en we vinden samen een passende oplossing.

Het Ondernemerscentrum Zutphen B.V. heeft naast de voordelen van ontmoeten, werken en vergaderen, verschillende faciliteiten. Zo zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen, is de bushalte bij ons om de hoek,  is er een personen- en goederenlift, is het pand makkelijk toegankelijk voor mensen in een rolstoel en worden bezoekers ontvangen bij de centrale receptie.

Ondernemerscentrum Zutphen B.V.
Zonnehorst 5
7207 BT Zutphen
Telefoon: (0575) 743541
Internet: www.ondernemerscentrumzutphen.nl en www.zutphensehouthandel.nl