QMWerkt! B.V.

Quatre Mains Werkt! is een sociaal werk- en ontwikkelbedrijf. Een plek waar onze gemotiveerde medewerkers met een arbeidsbeperking werkritme, kennis en ervaring kunnen opdoen. Hierbij hebben we oog voor hun talenten en oor voor hun wensen. Onze missie: van arbeidsmatige dagbesteding, via beschut werk naar een betaalde baan.

Een aantal bedrijven in Zutphen en omgeving heeft in QMWerkt! een betrouwbare en efficiënte partner gevonden. Wanneer uw productiecapaciteit niet toereikend is, u zich liever focust op uw core business of u zich wilt inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan kunt u (delen van) uw productieproces uitbesteden aan QMWerkt!.

Of het nu gaat om het verpakken van goederen, het assembleren van producten, bij onze leergierige en toegewijde medewerkers is uw opdracht in goede handen. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd en samen met u vinden we de beste oplossing. Dit geldt ook voor diensten op facilitair en logistiek gebied. Wilt u de werkzaamheden liever bij u op locatie laten uitvoeren? Zelfs dat kan! Wij zorgen daarbij voor vakkundige (bege)leiding.

Wilt u meer weten over werk uitbesteden? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!

Edwin Hendriks

QMWerkt! B.V.
Hekkehorst 20a
7207 BN Zutphen
Tel. 0575-229442