Cybercrime event in Zutphen op 27 maart

De Rabobanken Nood- en Oost-Achterhoek en Graafschap houden samen met Interpolis een “cybercrime event” in de Hanzehof in Zutphen op 27 maart. Met onder andere misdaadverslaggever Peter R. de Vries. 

Stelt u zich eens voor: één van uw medewerkers opent per ongeluk een bijlage van een e-mail van een klant. Een moment later hebben u en uw medewerkers geen toegang meer tot bestanden op uw netwerk…

Een scenario waar u waarschijnlijk niet vaak over nadenkt. Toch is een dergelijk voorval niet ondenkbaar. Dit blijkt wel uit berichten die dagelijks de media halen over bedrijven die slachtoffer zijn geworden van internetcriminaliteit. Om te voorkomen dat u slachtoffer wordt is het belangrijk dat u zich bewust bent van de digitale risico’s die uw bedrijf loopt en van de manieren waarop u uw digitale weerbaarheid kunt vergroten.

Benieuwd welke risico’s u loopt en wat u kunt doen tegen cybercrime?

Wij willen graag dat u zich zo goed mogelijk kunt weren tegen cybercriminaliteit. Daarom organiseren we samen met Rabobank Graafschap en Interpolis een cybercrime event onder leiding van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Zijn tafelgasten zijn:

  • Gerard Klomp – Professioneel hacker bij Capgemini
  • Pim Takkenberg – Cyber expert, Directeur Cyber Security bij Nortwave
  • Dennis van Bruchem – Fraud & Corporate Security Rabobank Nederland
  • Marjoleine ten Velde – Senior officier van justitie cybercrime, Parket Oost-Nederland

Samen gaan zij in op de gevaren van cybercriminaliteit voor grote én kleine bedrijven. Daarnaast bespreken zij de ontwikkelingen op het gebied van cybercrime en de technieken die worden gebruikt door criminelen. Uiteraard hoort u ook welke voorzorgsmaatregelen u kunt treffen om risico’s te verkleinen.

Het programma duurt van 18:45 uur tot 21:30 uur. Aansluitend vindt er een netwerkborrel plaats.
Aanmelden kan hier:

https://5a6707c8d655561574.momice.events/386224#topmenu