Omdat er niet wordt gesport, evenementen en festivals zijn afgelast en bedrijven vooral bezig zijn met overleven, wordt er veel minder gefotografeerd. Cursussen in groepsverband gaan voorlopig ook niet door. Dus heeft Patrick van Gemert van Zutphens Persbureau de webwinkel, waar je je normaliter kunt inschrijven voor cursussen, omgetoverd tot “galerie” en daarvoor een aantal prachtige foto’s geselecteerd. Bestel ze op groot formaat (50 x 75 centimeter) op aluminium voor aan de wand! Ook leuk om cadeau te geven, nu je zelf niet op (verjaardags)visite kunt gaan.

Andere wensen?

Wil je liever een andere foto? Zolang de regels van het RIVM in acht kunnen worden geworden, komt Patrick van Gemert graag bij u langs om een originele foto te maken. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als voordeurportretten en geveltoerisme. Bel 0575-546311 of mail naar info@zutphenspersbureau.nl om de mogelijkheden te bespreken. Zo houden u en wij iets moois over aan de crisis.

Ps. De studio is uiteraard ook gewoon geopend voor productfotografie en het is een goede tijd voor buitenfoto’s van bijvoorbeeld je pand of projecten.