Inntel Hotels heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een 4/5 sterren keten met hotels gesitueerd op A1-locaties in de grote steden. Deze koers is de afgelopen jaren voortvarend doorgezet en heeft geleid tot een evaluatie van onze portfolio. Per 1 februari 2018 is besloten Inntel Hotels Resort Zutphen over te dragen aan een nieuwe partij: Fletcher Hotels.

Inntel Hotels is 35 jaar geleden begonnen met het Resort in Zutphen. Mede dankzij het welslagen van dit hotel, heeft de keten zich succesvol ontwikkeld en blijft Inntel Hotels innoveren. Naast de huidige 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Eindhoven wordt het portfolio de komende jaren aangevuld met hotels in Utrecht, Scheveningen en een tweede hotel in het centrum van Amsterdam.

Henk Hölscher van Inntel Hotels Resort Zutphen gaat een nieuwe uitdaging aan bij het nieuw te openen Inntel Hotels Utrecht Centre. Hölscher: ‘Na 22 jaar neem ik met pijn in het hart afscheid van dit unieke hotel. Mede door de inzet van de medewerkers hebben we maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen en gewerkt met een veelzijdig team met ieder zijn/haar (verborgen) kwaliteiten. Het is fantastisch om te zien hoe medewerkers met wat meer bagage zich ontplooien en tot hun recht komen, onder meer door de bereidheid van het voltallige team om elkaar te helpen. We raden iedere onderneming deze aanpak aan!’

Inntel Hotels heeft er alle vertrouwen in dat Fletcher Hotels welvarend te werk zal gaan, de medewerkers zal omarmen en gasten en relaties vanaf 1 februari 2018 een warm welkom zal heten zoals men dat bij Inntel Hotels Resort Zutphen gewend was.