Spetterend jaarfeest

Een spetterend jaarfeest was het donderdag… Lieneke van den Akker, Mirjam Eerdmans en Sonja Seegers hadden een leuk programma in elkaar gezet: na de ontvangst in de Warkense Molen met een zomerse drankje werd iedereen de regen ingestuurd: buiten stonden tuktuks en Dafjes klaar voor een avontuurlijke rit door de omgeving, via bedrijventerrein De Revelhorst naar De Mars en omgekeerd. Met een korte stop voor de wissel op de parkeerplaats van Eijerkamp. Een enkele chauffeur gaf de voorkeur aan een eigen route…
Bij terugkomst in de Warkense Molen stond de barbecue al aan. Er werd uitstekend voor de deelnemers gezorgd.

Een avond zonder smetje, dus. Hoewel… enkele leden kwamen toch wel met wat moddervlekken op de kleren thuis… “Uiteindelijk werd het wel een leuke ervaring, waarin het begrip ‘noaberschap’ tot zijn recht kwam”, liet een van de leden, die zijn auto tot het chassis in de blubber vast had zitten, de volgende dag weten. Gelukkig kwam een bereidwillige buurman hem er met een trekker uithalen.

De secretaris betreurt wel dat een aantal aangemelde leden niet kwam opdagen of zich op het laatste moment afmeldde.  De feestcommissie heeft zich ingespannen om er een mooie avond van te maken en kosten gemaakt voor de aangemelde leden.