Dijkgraaf kantoorartikelen en projectinrichting heeft Kabri Kantoorefficiency Zutphen overgenomen

Kantoorartikelen en projectinrichting specialist Dijkgraaf uit Apeldoorn neemt de activiteiten van Kabri Kantoorefficiency over. Rob Aalpol (Kabri): “Na ruim 40 jaar met passie te hebben gewerkt sla ik een andere weg in. In de heren Niel & Henk Dijkgraaf van het gelijknamige bedrijf Dijkgraaf uit Apeldoorn heb ik een prachtige opvolging gevonden om zo mijn klanten met een gerust hart over te dragen aan dit eveneens mooie familiebedrijf dat ook al 60 jaar bestaat.”

Winkel Kabri Revelhorst Zutphen sluit per 1 februari

Met de overname door Dijkgraaf komt er een einde aan bijna 75 jaar historie van Kabri. Rob: ‘Dat is zeker jammer, maar het voordeel van de overname door Dijkgraaf is dat dit ook nog echt een familiebedrijf is waar het team voor de klant klaarstaat en de klant nog vaak bij naam kent.” De winkel in Zutphen is nog geopend tot 1 februari. Vanaf dan kan de klant fysiek in Apeldoorn terecht of 24/7, 365 dagen per jaar online via de uitgebreide en moderne webshop www.dijkgraaf.nl.

Showroom & winkel Dijkgraaf Apeldoorn

Bij Dijkgraaf in Apeldoorn staat een team van 20 enthousiaste collega’s vanaf 1 januari klaar om ook de ‘Kabri klanten’ te voorzien van goed projectinrichting advies en een groot en divers assortiment kantoorartikelen. Met een showroom en een winkel van 2500m2 levert Dijkgraaf 98% van de artikelen direct uit voorraad. Dijkgraaf levert regionaal met een eigen chauffeur en bezorgservice en landelijk met de vervoerder DHL. Plaatst een klant voor 15.30 uur een bestelling die op voorraad is, dan worden de artikelen nog dezelfde dag verzonden. In Zutphen, Warnsveld en Brummen bezorgt Dijkgraaf bijvoorbeeld gratis op vrijdag.