Korting op premie opstalverzekering

Onze bedrijventerreinen zijn gecertificeerd met het keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen. Daar profiteren alle bedrijven van. Bewezen is dat dit de criminaliteit terugdringt. Dat zien verzekeraars ook terug in de bedragen die ze moeten uitkeren. Zij laten klanten daarvan meeprofiteren: als bedrijf op een van onze terreinen met het keurmerk krijg je daarom bij veel verzekeringsmaatschappijen korting op je zakelijke verzekeringen.

Krijg je nog geen korting? Vraag er dan naar bij je verzekering. Je kunt ook eens informeren bij Interpolis wat de verzekering daar kost. Interpolis geeft tot 15 procent korting op je zakelijke verzekeringen. En deze verzekeraar doet daar nog iets extra’s bovenop: deze verzekeraar keert jaarlijks ook een “resultaatparticipatie” uit aan de Stichting Parkmanagement Zutphen (mits de opbrengsten hoger zijn dan de uitgekeerde bedragen). 

Wil je hier meer van weten? Neem contact op met parkmanager Rob ten Bok, 06-51915581.

Meer weten?

Parkmanager

Heb je een vraag? Parkmanager Rob ten Bok is je graag van dienst om de voordelen uit te leggen en vragen en/of opmerkingen te beantwoorden. Bel 06-51915581 of mail naar: info@parkmanagementzutphen.nl.

Secretariaat

Parkmanagement Zutphen
P/a Zutphens Persbureau
Bettinkhorst 9
7207 BP Zutphen
Tel. 0575-546311