Het Ondernemerscafé van november; een tapas workshop met live muziek van Flor d'Luna. Foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau.Vorig jaar gingen de organisatoren Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen en Fiona de Heus van Zutphens Persbureau voor het eerst door in december. Wegens het succes daarvan is de eindejaarsborrel daarom ook dit jaar op de agenda gekomen. Tijdens de avond is er volop gelegenheid om ondernemers te ontmoeten en contacten te leggen. Omdat de kersttijd een tijd van samenzijn is, nodigen Schiphorst en De Heus ook partners en kinderen uit. De verwachting is dat de avond rond 20.00 uur is afgelopen. Aanmelden kan bij info@zutphenspersbureau.nl. De kosten bedragen 15 euro per persoon (inclusief maaltijd, exclusief drankjes). Voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar zijn de kosten 7,50 euro.

Ondernemerscafé in 2012
Ook in 2012 is het Ondernemerscafé op elke laatste donderdag van de maand bij Fort Bronsbergen. In januari, als het Ondernemerscafé vijf jaar bestaat, staat een interessante spreker op het programma: Marie-José Helle, commercieel directeur bij Vitesse.

De bijeenkomsten in 2012 zijn op de volgende data: 26 januari, 23 februari, 29 maart, 26 april, 31 mei, 28 juni, 26 juli, 30 augustus, 27 september, 25 oktober, 29 november en 27 december.

Het Ondernemerscafé is een initiatief van Fort Bronsbergen en Zutphens Persbureau en valt buiten de verantwoordelijkheid van B.O.O.R.