Dagbestedingsplek Talent Enzo van Stichting Riwis zoekt werk voor de cliënten. Wellicht heeft van onze leden “arbeidsmatig werk” uit te besteden. Bij voorkeur eenvoudig werk waar geen grote tijdsdruk op zit, zoals inpakken en vouwen. Talent Enzo kan zelf voor vervoer zorgen (zolang het in een auto past). Neem hierover contact op met participatiecoach Tineke Nieuwenhuis, t.nieuwenhuis@riwis.nl of bel haar 06-50215273.

Over de dagbestedingsplek schreef zij ons: “Sinds september 2020 zijn wij van een ontmoetingsplek een dagbestedingsplek geworden. Wij bevinden ons op het terrein van Stichting Riwis aan de Egelantier te Brummen. De bezoekers van onze dagbesteding hebben een (psychische) beperking tot de arbeidsmarkt. Wij heten Talent Enzo. De naam staat voor ons voor het ontdekken van Talent van onze cliënten. Waar zijn ze goed in, wat vinden ze leuk, waar liggen hun kwaliteiten. Daar proberen we, binnen onze mogelijkheden, zo goed als mogelijk op in te springen.

Op dit moment bieden we de volgende activiteiten; er is een naai/ handwerkatelier, we bakken koekjes, boterkoeken, tulband en appeltaart op bestelling en bakken we voor de Vroolijke Frans, een restaurant hier in de buurt. Daarnaast is er de mogelijkheid om te schilderen, tekenen, mozaïeken( dit doen wij ook op bestelling) en speksteen te bewerken.

Al een tijdje echter is er door onze cliënten ook vraag naar meer arbeidsmatig werk. En daar zijn we dus naar op zoek: Wij zoeken eenvoudig werk waar geen grote tijdsdruk op zit. Hierbij valt aan te denken aan werk zoals inpakken, vouwen , etc.

Wij kunnen zelf zorgen voor vervoer zolang het in een auto past. Uiteraard ben ik graag bereid om e.a. uitgebreider toe te lichten. U kunt mij bereiken op de maandag en dinsdag. Wij horen graag van u!”