De gemeente wil vergroenen op de Revelhorst. Daarom hield ze op 8 februari samen met Parkmanagement Zutphen een inloopbijeenkomst. De plannen hiervoor en het maaibeleid op de Revelhorst werden deze avond gepresenteerd. Meer dan twintig ondernemers kwamen kijken naar de plannen. De tekeningen die werden gepresenteerd delen we ook hier. Je ziet hoe de gemeente denkt te vergroenen; met kruidenmengsels en bomen planten.

Download hier de tekeningen.

Reageer voor 15 maart

Heb je naar aanleiding van de tekeningen en de positionering van de bomen in de omgeving van je pand vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de parkmanager Rob ten Bok of telefonisch via 06-51915581 en maak een afspraak. Reageren kan tot uiterlijk 15 maart 2024.

Vergroenen van je eigen kavel

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn ook voorbeelden gepresenteerd (zie foto’s) om je eigen bedrijf/kavel te vergroenen; een groen dak, open bestrating of meer bomen. Wil je hiermee aan de slag bij je bedrijf, meld dit dan ook (uiterlijk 15 maart 2024) bij parkmanager Rob ten Bok of telefonisch via 06-51915581. Wij kunnen dan samen met de gemeente bekijken wat er mogelijk is en of daar een subsidie voor is.

Alle reacties worden verwerkt en over de verdere uitvoering houden we je op de hoogte via deze website.