Internet op bedrijventerrein De  Revelhorst is traag. Heel traag. En dat komt omdat de wijkcentrale op een te grote afstand van het bedrijventerrein staat. Via de (adsl)lijnen die er liggen moet het mogelijk zijn om 16 tot 20 mb downloadsnelheid te halen, maar dat blijkt in de praktijk niet gehaald te kunnen worden. Let hier mee op, want de providers zullen wel een abonnement voor die snelheid aan je willen verkopen. Controleer dus of je snelheid wel overeenkomt met het abonnement dat je hebt afgesloten en laat het downgraden als je die snelheid niet haalt.

Om te testen welke snelheid je internetverbinding heeft, ga je naar www.speedtest.net. Klik op de homepage op ‘Begin test’.

Een snellere internetverbinding op De Revelhorst is alleen mogelijk via glasvezel. Er schijnt op het hele bedrijventerrein een glasvezelnetwerk te liggen en op het nieuwste deel komt zelfs alleen nog maar glasvezel. De tarieven hiervoor zijn echter het veelvoudige van adsl, alleen met vraagbundeling kunnen de kosten behoorlijk zakken. B.O.O.R. probeert hierover informatie in te winnen.