Vindstages.nl is een handig stageportal voor de Stedendriehoek. Ook Zutphense bedrijven kunnen zich hierop presenteren én hun stageplaatsen aanprijzen.  

Studenten voeren op deze site hun studie en opleidingsniveau in en zien direct welke bedrijven voor hun interessant kunnen zijn. De portal helpt ondernemers om zo gemakkelijk in contact te komen met interessante kandidaten, de medewerkers van de toekomst.  

Het initiatief komt van MKB Deventer, na het succes van het boek Made in Deventer. Studenten bleken het boek te gebruiken om een stageplaats te vinden. Dat succes zette Marco Kok van MKB Deventer aan het denken en hij lanceerde, met steun van gemeente, provincie en Europa, de stageportal. De start met Vindstages.nl is gemaakt in Deventer en nu wordt de site aangevuld met de andere gemeenten uit de Stedendriehoek, waaronder Zutphen.

Zutphens Persbureau is gevraagd de profielen in overleg met de bedrijven op te stellen. Fiona de Heus neemt hierover contact op. Je kunt ook alvast zelf bellen om een afspraak in te plannen:  0575-546311.