Freek Beeftink van Auto Hillen liet ons weten dat zijn autobedrijf wordt overgenomen door Wassink Autogroep. “De autobranche is volop in beweging. Om de benodigde investeringen in apparatuur en kennis voor de toekomst te kunnen waarborgen is de enige oplossing schaalvergroting. Daarnaast heb ik zelf de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en laat mijn gezondheid te wensen over. Deze twee redenen hebben mij doen besluiten om een overname kandidaat voor ons bedrijf te zoeken. De voorwaarde voor mij was dat het bedrijf wordt voorgezet met de huidige medewerkers en op de huidige locatie. In Wassink Autogroep heb ik naar mijn mening een geschikte overnamepartner gevonden. Wassink Autogroep is op dit moment al gevestigd in Zutphen met de merken Peugeot, Citroën en Fiat. Per 1 januari wordt het merk Opel toegevoegd aan hun merkenportefeuille en zullen zij met de huidige merken verhuizen naar onze locatie.” Auto Hillen (en voorgangers) waren al jarenlang lid van de Bedrijvenkring Zutphen. We wensen Freek alle goeds voor de toekomst.