Parkmanagement Zutphen

De Stichting Parkmanagement Zutphen wil de kwaliteit van de bedrijventerreinen graag op een hoger peil brengen én houden. Daarvoor krijgt Parkmanagement Zutphen de steun van Bedrijvenkring Zutphen en gemeente Zutphen. Wij combineren de belangen van ondernemers en gemeente en stimuleren duurzame ontwikkelingen. Samenwerking tussen ondernemers en gemeente Zutphen is daarbij het sleutelwoord. Parkmanagement Zutphen is een initiatief van de gemeente Zutphen en het programmabureau De Mars en is per 1 januari 2012 overgedragen aan de ondernemers.

Onze doelstelling is om voor Zutphense ondernemers en de gemeente een aantal functies te vervullen en services en diensten te verlenen, zoals collectieve beveiliging, gezamenlijke inkoop energie en bewegwijzering. Dit doen we om van Zutphense bedrijventerreinen betere plekken te maken om te ondernemen, te werken of bij in de buurt te wonen.

 

Organisatie

Parkmanagement Zutphen (voorheen: de Handel en Industriestichting Zutphen (HIZ)) is een stichting. Het bestuur bestaat uit (zie ook verder op deze pagina):

  • Voorzitter Robbert Veenendaal (Almex);
  • Penningmeester Gerben te Velthuis (Gronfa);
  • Bestuurslid Monique Kuijpers;
  • Bestuurslid Gerrit-Jan van de Pol (GMB);
  • Parkmanager is Rob ten Bok.

Het bestuur wordt secretarieel ondersteund door Fiona de Heus (Zutphens Persbureau).

De bestuursleden worden benoemd door het bestuur van Bedrijvenkring Zutphen. Ondernemers op de bedrijventerreinen van Warnsveld en Zutphen worden één keer per jaar uitgenodigd voor een vergadering.

Financiering

De financiering van de collectieve voorzieningen via Parkmanagement Zutphen vindt plaats vanuit een ondernemersfonds. Dit wordt gevuld met de opbrengsten van de OZB die door de gemeente Zutphen wordt geïnd bij de eigenaren en gebruikers van panden op de bedrijventerreinen De Mars, De Stoven, De Revelhorst en de Lage Weide.

De gelden vloeien volledig terug naar de ondernemers. De Stichting Parkmanagement Zutphen zorgt voor een zorgvuldige en transparante besteding.

Met de ontvangen gelden wordt de collectieve beveiliging betaald, krijgt Parkmanagement Zutphen de vaste kosten vergoed en wordt een gedeelte besteed aan de promotie van Zutphen als vestigingsplaats voor ondernemers.

Download hier de jaarrekeningen en begroting 2019-2021.

 

Wat is Parkmanagement Zutphen?

Parkmanagement Zutphen verzorgt meerdere projecten voor de ondernemers. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de collectieve beveiliging, KVO (keurmerk Veilig Ondernemen) en collectieve inkoop van energietrajecten. Diverse van deze projecten kunnen u financieel voordeel opleveren. 

Voor wie?

Alle bedrijven op de bedrijventerreinen in de gemeente Zutphen, die OZB betalen, kunnen van de voordelen van Parkmanagement Zutphen profiteren. Om op de hoogte te blijven van deze voordelen en de ontwikkelingen van de bedrijventerreinen, kun je je hier aanmelden voor de nieuwsbrieven.

 

Statuten

Meer weten? Mail naar info@parkmanagementzutphen.nl of bel met parkmanager Rob ten Bok, 06-51915581.

Meer weten?

Parkmanager

Heb je een vraag? Parkmanager Rob ten Bok is je graag van dienst om de voordelen uit te leggen en vragen en/of opmerkingen te beantwoorden. Bel 06-51915581 of mail naar: info@parkmanagementzutphen.nl.

Secretariaat

Parkmanagement Zutphen
P/a Zutphens Persbureau
Bettinkhorst 9
7207 BP Zutphen
Tel. 0575-546311

“Gemak en voordeel

De Blokhutwinkel bestaat vijftien jaar en vier jaar geleden verhuisde het bedrijf naar de Revelhorst. Omdat het bedrijf, dat gespecialiseerd is in blokhutten, hard groeide, zijn zowel de montage als het transport uitbesteed en richt Mark Wuestman zich met zijn vier medewerkers volledig op de verkoop. In de showroom staan diverse blokhutten en zwembaden opgesteld om zo een idee te geven van de mogelijkheden. Maatwerk is mogelijk en vaak zijn er ook acties met kant-en-klare blokhutten. 

Mark Wuestman profiteerde al snel van de voordelen van Parkmanagement Zutphen toen hij van het bestaan hoorde. En niet alleen omdat hij het belangrijk vindt om onderdeel van het collectief uit te maken. “Het gaat me ook om het gemak en het voordeel.” Inmiddels krijgt hij korting op zijn verzekeringen, op de inkoop van energie en profiteert hij van de camerabewaking van het bedrijventerrein.

Mark Wuestman

De Blokhutwinkel

“Gezamenlijk kun je meer bereiken dan alleen”

De camerabeveiliging, bijdragen aan het collectief, contact hebben met andere ondernemers en besparen. Dat zijn voor Wouter Dolphijn van Praxis belangrijke voordelen van Parkmanagement Zutphen.

Wouter Dolphijn is van het samen doen, zoals hij het zelf omschrijft. Hij werkt graag samen met anderen, zoals met collega-franchisenemers van Praxis. Samen kunnen zij collectieve inkoopvoordelen genieten. Wouter Dolphijn is ook enthousiast over Parkmanagement Zutphen: “Ik vond het belangrijk dat het cameraproject door ging”, vertelt hij. Daarnaast levert het hem andere voordelen op. “Via Parkmanagement bespaar ik zo’n 600 euro op jaarbasis op mijn verzekeringen. “Ik denk dat Parkmanagement andere bedrijven, zeker als ze nog niet verenigd zijn, veel voordelen kan opleveren. Gezamenlijk kun je meer bereiken dan alleen.”

Wouter Dolphijn

Praxis

Van ontzorgen naar nog meer voordeel

Van ontzorgen naar nog meer voordeel

(Van ons eigen energiecollectief) We hebben dagelijks contact met ondernemers die bij het energiecollectief zijn aangesloten. Bij vragen over energie zijn wij namelijk ook het eerste aanspreekpunt, in plaats van de callcenters van energieleveranciers. Dit leidt niet...

Bestuur Parkmanagement Zutphen en parkmanager

Robbert Veenendaal

Robbert Veenendaal

Voorzitter

Gerben te Velthuis

Gerben te Velthuis

Penningmeester

Monique Kuijpers

Monique Kuijpers

Bestuurslid

Gerrit Jan van de Pol

Gerrit Jan van de Pol

Bestuurslid

Rob ten Bok

Rob ten Bok

Parkmanager

Meer nieuws van en over de Zutphense Bedrijventerreinen

Maaien

Maaien

Het onkruid groeit helaas weer gevaarlijk hoog. Parkmanager Rob ten Bok spant zich in om het maaibeheer beter voor elkaar te krijgen. De maaier is inmiddels aan de slag. Mocht je een melding willen maken, dan graag via de app. Zo krijgen we een beter beeld van waar...