Wildkamp Zutphen

Wildkamp Zutphen, techniek voor professionals

Wildkamp Zutphen pandWildkamp is sinds de oprichting in 1972 uitgegroeid tot de best en breedst gesorteerde groothandel en distributeur van kunststofleidingsystemen, – componenten, technische en aanverwante artikelen in Nederland. Wildkamp mag zich toonaangevend noemen als het gaat over assortiment, deskundigheid, service en logistiek.

Wildkamp beschikt over een uitgebreid netwerk van 45 filialen, waaronder één in Zutphen, waar de meeste artikelen direct meegenomen kunnen worden. In alle filialen vindt men ervaren adviseurs met uitstekende kennis van de diverse artikelen en hun toepassingen. Deze kennis vormt een belangrijke toegevoegde waarde, daarom investeert Wildkamp voortdurend in het up-to-date houden van deze kennis, via cursussen van leveranciers over nieuwe producten, maar ook via eigen cursussen.

Het assortiment bestaat momenteel uit ruim 50.000 artikelen en zal in de komende jaren verder uitgebreid worden naar 150.000 artikelen. Hiervoor is een volledig geautomatiseerd magazijn gerealiseerd in Coevorden (Dr.), van waaruit de filialen bevoorraad worden.

Ook als het gaat om logistieke service voegt Wildkamp steeds nieuwe diensten toe. Zo worden de filialen ’s nachts beleverd, waardoor klanten de volgende ochtend vanaf 7.30 uur hun bestelling kunnen ophalen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de artikelen op een bepaald adres af te laten leveren door de eigen bezorgservice of de pakketdienst.

De Wildkamp-vestiging in Zutphen is van maandag t/m vrijdag open van 7.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. U vindt ons aan Zonnehorst 15.

(0575) 469064

www.wildkamp.nl

zutphen@wildkamp.nl