Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen De Mars, Revelhorst en De Stoven in Zutphen kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een lokale telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Als er vóór 27 augustus 2022 voldoende (honderd) abonnementen zijn afgesloten wordt glasvezel aangelegd op de bedrijventerreinen in Zutphen, met uitzondering van de Lage Weide.

In de woonwijken van Zutphen is DELTA Netwerk op dit moment ook actief met de campagne om glasvezel aan te leggen. Naast de woonkernen wil zij ook op de bedrijventerreinen een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen dat beschikbaar is voor iedereen.

Voor iedereen beschikbaar

“DELTA Netwerk ziet dat connectiviteit via glasvezel de toekomst is, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Daarom hebben we de ambitie om naast de consumenten ook iedere ondernemer, samen met de telecomaanbieders, aan te sluiten op ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk met een passend aanbod voor iedereen”, aldus Sjoerd Majoor, Project Manager DELTA Netwerk.

Samenwerking

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Door samenwerking met diverse telecomaanbieders uit de regio zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen in Zutphen binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Wil je weten of glasvezelinternet via DELTA Netwerk voor jouw bedrijf beschikbaar komt? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zutphen. Hier vind je ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Zutphen.